Kenmerkend voor ons

Ruime plekken

Zonnepanelen

Afval scheiden

Stroom op elke plek

Schaduw en zon

Recyclen

In overleg heel veel mogelijk

Wandel en fiets routes

Jan en Mieke Kraan zijn de trotse eigenaren van dit paradijsje midden in de natuur. Met hun passie voor het creëren van unieke ervaringen wisten ze dat dit de perfecte gelegenheid was om hun liefde voor de natuur en het buitenleven met anderen te delen.

Vandaag de dag runt hun dochter Marloes de camping met een warme en gastvrije geest. Ze is voortdurend op zoek naar manieren om het verblijf van elke bezoeker onvergetelijk te maken, van het organiseren van buitenactiviteiten tot het verzorgen van entertainment.

Samen heeft de familie Kraan een oase van ontspanning, creativiteit en avontuur gecreëerd. Met hun warme gastvrijheid en toewijding aan kwaliteit hebben ze hun stempel gedrukt op de lokale gemeenschap en daarbuiten.

Familie

Zelfvoorziening

Met een diepe passie voor duurzaamheid streven deze mensen naar zelfvoorziening. Ze hebben een weelderige moestuin die de meest verse ingrediënten levert voor Luna's heerlijke gerechten. Afvalscheiding is hun tweede natuur, omdat ze begrijpen hoe belangrijk het is om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Hun 130 zonnepanelen voorzien in hun dagelijkse behoeften en ze zijn er trots op dat ze gerecyclede materialen gebruiken voor hun accommodaties. Niets gaat hier verloren, gras en ander organisch afval vinden hun weg naar de composthoop.Alsof dat nog niet genoeg is, hebben ze zelfs hun eigen honing, geoogst van hun eigen bijen, te koop in de receptie. Deze milieubewuste mensen zijn vastbesloten om een positieve invloed op het milieu te hebben en anderen te inspireren hetzelfde te doen..

Sinds 2013 brouwt Jan Kraan zijn eigen bier, Kraanwater. Als je op zoek bent naar een meeslepende ervaring, vraag hem dan om een rondleiding door zijn brouwerij of schrijf je in voor een bierproeverij om zijn passie te beleven. Deze zomer kun je exclusief van zijn brouwsels genieten in onze kantine "Bij Marloes", de enige plek in Nederland waar je ze kunt krijgen! Dus waarom kom je niet langs en proef de smaak van Kraanwater?

Brouwerij Kraan

Mieke Kraan atelier

Mieke heeft een kunststudio die gespecialiseerd is in de therapeutische kracht van tekenen. Ze biedt zowel groepsworkshops als één-op-één sessies aan voor wie een persoonlijke benadering zoekt. Naast haar tekeningen maakt Mieke ook wollen poppen waarmee ze verhalen vertelt op de camping. Haar unieke mix van kunst en het vertellen van verhalen creëert een magische ervaring voor jong en oud! Bovendien zorgt ze voor de moestuin. Met haar groene vingers kweekt ze een scala aan verse producten die niet alleen de smaakpapillen bevredigen, maar ook het lichaam voeden. Haar passie voor tuinieren blijkt duidelijk uit de manier waarop ze elke plant zorgvuldig verzorgt waarbij ze alleen natuurlijke methoden gebruikt zonder schadelijke chemicaliën.

Camping Ont moeten

Rekkenseweg 25
 7157 AB Rekken
06 27925528