Annuleringsvoorwaarden

Wij hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden:

- Bij annulering binnen 48 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Heb je ons gemaild maar nog geen reactie ontvangen? Geen zorgen, wij nemen als annuleringsdatum het moment dat jij jouw mail aan ons hebt verzonden.
- Bij annulering vanaf 48 uur na de boeking tot en met de achtste dag voor de eerste aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 50% van de totaalsom.
- Bij annulering vanaf de achtste tot de aankomstdatum of later bedragen de annuleringskosten 100% van de totaalsom.

Wanneer een boeking verplaatst is gelden de annuleringvoorwaarden van de originele aankomstdatum.

Het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen geldt niet voor het huren van kampeerplaatsen en challets. Wil je een boeking annuleren? Dat horen wij graag zo snel mogelijk van je. Dit kan direct via camping.ontmoeten@gmail.com of 0627925528.

In en Uitchecken

Inchecken kan bij ons tussen 15 uur en 20 uur. Ben je van plan om in de ochtend al te gaan wandelen? Of sta je in de file? Bel gerust en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Uitchecken doe je bij ons voor 12 uur. Wij vinden het leuk om je nog even uit te zwaaien, dus kom vooral even gedag zeggen. Is er niemand in de receptie? Dan wensen wij je vast een fijne rit.

Camping Ont moeten

Rekkenseweg 25, 7157 AB Rekken

MAANDAG - VRIJDAG
8:00 AM TOT 21:00 PM

ZATERDAG - ZONDAG
10:00 AM TOT 22:00 PM

Contact :   06 27925528