Activiteiten

Vuurshows

Bierbrouwerij

Moestuin

Visvijver

Bijenkas

Atelier

Kampvuur

Jeu de boules

Foodtruck

Friettruck

Thema weken

Kantine
Kantine

Kabouter speurtocht

Kantine

Terras

Zandbak

Veldverhuur

Bruiloften

Bingo

Muziek avonden

Chi qong

Slow juice maken

Bierproeverijen

Midden in een van onze schuren ligt de beroemde Brouwerij Kraan. Als je hun uitstekende Kraanwater wilt proeven, hoef je niet verder te zoeken dan bij Marloes. Maar let op de borden op de camping, want daar vind je de details over de komende bierproeverij, compleet met rondleiding door de brouwerij. Jan, spreekt met een enthousiasme dat gewoon aanstekelijk is. Houd er rekening mee dat er een maximale capaciteit is van 16 personen, dus wees er snel bij om je plek te bemachtigen!

Bierproeverijen

Wij vinden het natuurlijk niet fijn als je na een proeverij in de auto stapt, daarom hebben wij een korting voor onze campinggasten!
Brouwerij bezoekers: €23,50
Campinggasten: €21,50

Plan je een groot groepsuitje? Waarom huur je niet een van onze velden? We hebben verschillende mogelijkheden, van ons kleinste veld vanaf slechts €90 per nacht, tot ons grootste veld voor €300 per nacht. En als je een groot evenement wilt organiseren, zoals een bruiloft of een feest, kun je zelfs de hele camping afhuren! Je kunt ook onze gezellige kantine huren voor je festiviteiten. Stuur ons een berichtje, bel ons of stuur ons een e-mail voor meer informatie en de exacte prijzen. We zijn er om je groepsuitje of speciale gebeurtenis onvergetelijk te maken!

Groepsverhuur

Thema weken & eigen inbreng

Blijf onze website en sociale mediakanalen volgen voor updates over onze spannende themaweken! We hebben allerlei leuke activiteiten gepland voor dit jaar en kunnen niet wachten om ze met jullie te delen.

Maar we beperken ons niet tot onze geplande evenementen - we staan altijd open voor jouw ideeën en creativiteit! Als je geïnteresseerd bent in het leiden van een workshop of het laten zien van je talenten op ons podium, laat het ons weten en we zorgen ervoor dat we een plekje voor je reserveren in onze agenda. Dus markeer je agenda en maak je klaar voor onvergetelijke ervaringen!

Beleef een weekend als een echte Viking! Voel de hitte van de traditionele zweethut, vlecht je haar in ingewikkelde stijlen, trek bont aan om warm te blijven, test je doel met boogschieten, laat je creativiteit de vrije loop met houtsnijwerk en geniet van een sappig varken aan het spit. Dit meeslepende avontuur voert je terug in de tijd naar de tijd van de woeste krijgers. Mis dit onvergetelijke weekend vol spanning en ontdekking niet!

Vikingweekend

29 augustus - 1 september

Wacht niet langer, boek nu je plekje op de camping!

Kunstweekend

Dompel jezelf onder in een weekend vol creativiteit en kunstzinnigheid! Maak je handen vuil met graffitispuiten, schetsen, pottenbakken en yoga. Bewonder de prachtige exposities en sluit af met een spannende veiling. Het is de perfecte gelegenheid om je innerlijke kunstenaar te ontketenen en je passie voor kunst te ontdekken!

1 augustus - 4 augustus

Wacht niet langer, boek nu je plekje op de camping!

Camping Ont moeten

Rekkenseweg 25
 7157 AB Rekken
06 27925528